På trods af, at det er blevet meget udbredt at skifte fra cigaretter til en e-cigaret, er der stor forskel på, hvad reglerne er for brugen af dem på forskellige kontorer.

Inden du giver dig i kast med at dampe på en e-cigaret, bør du derfor undersøge, hvorvidt det faktisk er tilladt på det kontor, hvor du befinder dig.

I de fleste tilfælde er det ikke tilladt, da det kan være til gene for andre. Derfor bør du ikke tro, at det at skifte dine cigaretter ud med en e-cigaret, giver dig frihed til at dampe indenfor.

Mange kontorer tillader det ikke

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange virksomheder, der ikke tillader, at der bliver dampet på deres kontorer. Derfor er det nærmere reglen end undtagelsen.

Det betyder dog ikke, at der ikke er steder, hvor det er tilladt. Driver du din egen virksomhed, er der eksempelvis ikke noget, der kan stoppe dig i at dampe på din e-cigaret indendørs.

Som tidligere angivet, vælger de fleste virksomheder dog at gøre det forbudt. Det skyldes, at det kan være til gene for andre, der befinder sig på kontoret, som ikke selv er brugere af en e-cigaret.

Det er heldigvis nemt at gå udenfor

Heldigvis er det nemt at gå en tur udenfor, hvis du ønsker at dampe på din e-cigaret. Har du overvejet at skifte dine cigaretter ud med en e-cigaret, skal du derfor ikke lade dig stoppe af dette.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette løsning, kan du glæde dig over, at der findes flere webshops med salg af engangs-e-cigaretter.

Det er nemlig en billig måde at teste, hvorvidt det at dampe på en e-cigaret er noget for dig. Viser det sig at være tilfældigt, kan du vælge at skifte til en reel elektronisk cigaret.

Der er delte meninger om reglerne

Ikke alle mener, at det bør være forbudt at dampe på en e-cigaret på kontoret. Derfor vil der altid være delte meninger omkring dette.

Faktum er dog, at det er indehaveren af kontoret, der fastsætter reglerne. Hvis virksomheden mener, at det ikke skal være tilladt, er du nødt til at rette ind efter dette.

Ønsker du at kunne dampe indendørs, er der dog intet, der står i vejen for, at du etablerer din egen virksomhed med eget kontor. Gør du det, kan du frit dampe indendørs, hvis du ønsker dette.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *