kontormøbler

Man må under ingen omstændigheder undervurdere vigtigheden af at have nogle gode og ergonomiske kontormøbler, som virksomhedens medarbejdere kan benytte sig af, når de til dagligt sidder på kontoret.

Medarbejdere på kontorene landet over bruger i gennemsnit 6-7 timer om dagen foran computeren i deres kontorstol. Derfor er det selvsagt vigtigt, at der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten af de kontormøbler, der står til rådighed. Ergonomiske kontormøbler kan gøre en verden til forskel for trivslen på arbejdspladsen.

Har man dog ikke nogen erfaring indenfor denne branche, så kan det være svært at vurdere, hvad det helt konkret er for nogle møbler, der er behov for ude i din virksomhed. Her er det især vigtigt at kigge på, hvordan kontormøblerne bruges i det daglige.

Sidder dine medarbejdere primært foran skærmen?

Hvis din virksomheds medarbejdere primært har deres aktivitet foran skærmen, så er det vigtigt, at følgende (som minimum) er ergonomisk korrekt:

  • Kontorstolen
  • Hæve/sænkebord
  • Ergonomisk mus og tastatur

Man bør ikke undervurdere vigtigheden af at investere i medarbejdernes velvære. Derudover kan ovenstående være med til at sænke antallet af sygedage, hvorfor det også i kroner og øre kan ses som værende an god investering.

Du kan med fordel købe kontormøbler på nettet

Det er i dag muligt at købe langt de fleste kontormøbler fra forhandlere på nettet. Der er flere fordele forbundet ved at gøre dette. Ført og fremmest slipper du for at skulle transportere møblerne ud på arbejdspladsen selv. Det er en fordele for dig, som ikke ønsker at betale for, at du selv eller en medarbejder skal bruge en dag på at flytte kontormøbler. Derudover er der ofte et markant større udvalg af kontormøbler på nettet kontra i de fysiske butikker, hvilket er positivt for dig, der måske har nogle helt specifikke behov og krav til møblerne.

Prismæssigt er der ofte også fordele ved at handle på nettet. Som møbelforhandler online er der ikke de samme faste udgifter, som hvis man som virksomhed skal have et show-room med medarbejdere i. Denne besparelse ses ofte på udsalgspriserne online, og du kan derfor godt forvente, at du finder bedre priser på kontormøbler online end nede i den lokale møbelforretning.

Skulle der være behov for det, så har du ofte mulighed for at købe kontormøbler på afbetaling. Det er en god mulighed, hvis du ikke ønsker at skulle lægge det fulde beløb med det samme. Omvendt handler det dog om at huske på, at du og din virksomhed kan betale beløbet tilbage i rette tid.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *