Mange selvstændige tænker, at de ikke har behov for at leje et kontorlokale. Derimod mener de, at de sagtens kan passe deres forretning hjemmefra.

Til trods for, at det som sådan godt kan lade sig gøre, betyder det ikke, at det er en god idé. Tværtimod er det faktisk en rigtig dårlig idé at være afhængig af et hjemmekontor.

Det skyldes, at der er talrige fordele ved at leje et kontorlokale, som man går glip af, ved kun at have hjemmekontor. Vil du vide mere om dette, skal du blot læse med herunder.

Benhårdt fokus på arbejde

Hvad enten du har et ønske om at starte ud som advokat beliggende i Aalborg, tekstforfatter eller SEO-specialist, er det vigtigt, at du har et sted, der er dedikeret til dit arbejde.

Der er mange, der sagtens kan passe deres arbejde, selvom de befinder sig i eget hjem. På den lange bane er det dog ikke en holdbar løsning, da overspringshandlinger nemt kommer ind i billedet.

Derudover er der også en risiko for, at man bliver forstyrret, hvis man befinder sig i hjemmet. Det kan f.eks. være kæresten eller børnene, der vælger at kigge ind forbi hjemmekontoret.

Samarbejd med andre lejere

Ikke nok med, at du får et sted, hvor det kun er dit arbejde, der er i fokus, så vil du også kunne glæde dig over, at du kan samarbejde med andre lejere.

Det er selvfølgelig kun tilfældet, hvis du lejer et lokale i et kontorfællesskab. Det er dog denne løsning, de fleste selvstændige vælger, når de starter ud.

Selvom du ikke er nystartet, men bevidst har valgt, at det kun skal være dig, så er et kontorfællesskab også en god løsning. Det skyldes bl.a., at der er gode muligheder for at samarbejde.

Slip for kundebesøg i hjemmet

Driver du en forretning, hvor du er afhængig af at have fysiske møder med dine kunder? I så fald er det en god idé, at du lejer et kontorlokale.

Når du gør det, er du sikker på, at du ikke skal tage imod dine kunder i eget hjem. Ligeledes er du også sikker på, at du ikke behøver at klare mødet på en café eller restaurant.

Hertil er der også mange, der opfatter din forretning mere seriøst, hvis du har et egentlig kontorlokale. Det er derfor også værd at have med i dine overvejelser om kontorlokale kontra hjemmekontor.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *