ventilation kontor

Arbejdstilsynet kan stille krav til god ventilation og indeklima på dit kontor. Som arbejdsgiver og ejendom ejere er der en forventning om at du skal tilbyde dine medarbejdere et godt arbejdsmiljø. Her har vi derfor samlet 5 tips til at få bedre luft på kontoret.

1. Ventilation indenfor

Ventilation bør løbende kontrolleres og vedligeholdes. God luftgennemstrømning betyder blandt andet, at både du og dine medarbejdere sover bedre og minimerer risikoen for hovedpine. Flere undersøgelser viser også, at et forbedret indeklima mindsker risikoen for astma og allergi. En elektriker som tilbyder ventilation montering kan eventuelt hjælpe og komme med forslag på hvad ventilationsløsning, der er bedst i jeres tilfælde.

 2. Rengør ordentligt

Det lyder måske simpelt, men rengøring bliver ofte negligeret, rengøringsassistenterne der ikke har tid nok, man bruger forkerte produkter eller bruger unødigt meget vand osv. Husk også på, at jo flere ting du har i hylderne, jo mere støv samler der sig. Støv er ikke godt for vores indeklima.

3. Oprethold perfekt temperatur indenfor

Den rette temperatur gør meget for, hvordan vi oplever luftkvaliteten. Når det er for koldt og det trækker, mister vi fokus, og det bliver svært for os at koncentrere sig. Bliver det i stedet for varmt, oplever vi luften som tyk og indespærret.

4. Indret korrekt

Placering af ​​møbler betyder meget for, hvordan vi oplever trækket indenfor, og hvor godt ventilationen fungerer. Bliver det for meget træk, vælger mange at blokere med møbler, men så mister man hele effekten af ​​ventilationen. Her kan du i stedet have behov for at tætne yderdøre eller udskifte dit ventilationssystem i det enkelte værelse. En et-rums varmegenvinding ventilator kan nogle gange være alt der skal til og så opleves luften meget bedre.

5. Øg luftstrømmen, i hvert fald imens når møbler og tekstiler er nye

Nye materialer kan forringe luftkvaliteten og god ventilation om natten kan være en måde at løse problemet på. Vi anbefaler, at du kører ventilationen på døgnet rundt i et nyt nymalet rum op til et år og til andre mindre ændringer som når du har nye møbler eller tekstiler.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *