adgang kontordomicil

Vi alle ved at låsesystemer er nødvendige for at sikre bygninger og boliger for uvelkomne gæster. Med elektronisk adgangskontrol er der flere muligheder end et almindeligt mekanisk låsesystem. Elektronisk adgangskontrol kan også begrænse og holde øje med, hvor og hvornår en person kan få lov til at bruge et område. Et elektronisk adgangskontrolsystem vil gøre det muligt for brugeren at styre systemet på distance, hvem der går hvor, brugeren vil også kunne se data, hvor og hvornår en dør bliver brugt.

Softwaren der findes i elektronisk adgangskontrol, er nem at bruge, men er også avanceret nok til at klare opgaven på den bedste måde. Elektronisk adgangskontrol kan styres gennem en smart telefon, tablet eller computere.

Adgangskort, chip og læsere

Læseren der hører til systemet, er lige som chip og kort en central spiller af systemet. Læseren monteres ved hver indgang der adgangskontrollen skal bruges, du kan få både elektronisk og mekanisk adgangskontrol til at spille sammen. Men du kan også fravælge den mekaniske del hvis det ønskes og blive fri fra fysiske nøgler. Med hensyn til sikkerheden, bør læserne altid være kabelførte.

Kortene og chippen til det elektroniske adgangskontrol systemet bør indeholde informationer på brugeren, på baggrund af denne information så indstilles softwaren, om vedkommende har ret til at bruge en indgang. Dette er en meget praktisk funktion på større arbejdspladser som f.eks. på et kontordomicil.

Overvejer du elektronisk adgangskontrol?  Så kan du kontakt din lokale låsesmede, der tilbyder dette f.eks. hvis kontoret ligge på Frederiksberg så kan du med fordel bruge en låsesmed på Frederiksberg som denne her.  Drejer det sig om adgangskontrol til et kontordomicil, så er det en god idé at kontakte en autoriseret elektriker der har ADK-eksamen, fordi de oftere har mere erfaring med de større systemer. Hvis det er i Storkøbenhavn, så kan du kontakte Norh Sikring, du kan læse mere om hvordan de håndterer adgangskontrol på deres hjemmeside.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *