Som gamer skal man sidde godt. Det vil sige, man skal sidde ergonomisk korrekt, og gamerstolen skal være indstillet, så den passer. I dag er der mange helt unge gamere, hvilket blot gør valget af gamerstol endnu mere vigtigt. Men du behøves ikke betale tusindvis af kroner for den ultimative gamer stol – du kan sagtens game med en kontorstol.

En gamer stol skal være ergonomisk korrekt

Mange unge gamere tænker ikke nødvendigvis over, hvor godt de sidder i deres gamerstol, men det kan ændre sig, hvis de for eksempel får ondt i nakken eller ryggen. Men da disse problemer typisk først kommer efter et stykke tid, gælder det om at være proaktivt, så man forebygger, at de opstår overhovedet. Dette gælder naturligvis også voksne gamere, om end disse er mere bevidste omkring deres valg. For de fleste mennesker er den bedste løsning at prøve stolen og mærke efter, hvordan man synes, man sidder. Man skal selvfølgelig indstille stolen så godt som muligt, og er dette ikke tilstrækkeligt til, at man sidder behageligt, skal man lede videre. På Gaming-Stole.dk findes der mange forskellige gamerstole at vælge imellem, så her er noget for enhver smag og størrelse.

Som gamer kan man opleve hele weekender, hvor man næsten ikke forlader stolen, så det er afgørende, at gamerstolen har ordentlig støtte på udsatte steder. Får man først ondt et sted, kan dette jo påvirke ens spil. Dels kan det være, man må holde en pause og dermed ikke får øvet så meget, og dels kan det være, at man bare spiller dårligere, fordi man sidder dårligt og har ondt. For nogle unge gamere betyder dette ydermere noget for deres sociale liv. Spillet er der, hvor man mødes med andre gamere, og det er noget, man snakker om senere, når man mødes. Og kontakten til vennerne gennem spillet vil man naturligvis helst ikke gå glip af over en længere periode.

Tænk alternativt

Hvis man bruger mange timer på gaming, men har vanskeligt ved at finde en gamerstol, som man sidder rart i, kan man gøre det, at man søger efter en kontorstol, som man kan bruge som gamerstol. Udvalget af kontorstole er større, og på det område har der i mange år været fokus på god ergonomi. Kontorstole findes ligeledes i alle former og størrelser, så selvom det officielt er en kontorstol, kan man sagtens finde en, som ligner en gamerstol i udformning.

Omvendt hvis man ikke har noget separat rum til gaming, og stolen skal stå fremme eventuelt i stuen, vil mange mene, det er fint, det ikke er en decideret gamerstol. Det er lettere at finde en lidt pænere kontorstol, som er mere neutral i udtrykket og dermed passer bedre ind sammen med de øvrige møbler i rummet. Dette kunne også være aktuelt med en kontorstol i den situation, hvor man benytter stolen som både en kontorstol, men ligeledes som en gamerstol. Her er det smart at slå to fluer med et smæk, da disse stole fylder temmelig meget og kan være besværlige at rykke rundt med for at komme forbi dem eller i forbindelse med rengøring. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at med den helt rigtige gamerstol er der lagt op til mange timers underholdning foran skærmen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *