kontorfællesskab i aarhus centrum

Hos NIVOU kontorfællesskab i Aarhus opleves der en stor efterspørgsel fra virksomheder, som ønsker at slippe for omkostninger og tid forbundet med den daglige drift. Derfor satser NIVOU på full-service konceptet.

Som en del af full-service konceptet står NIVOU for alle praktiske foranstaltninger såsom hurtigt fibernet, reception til modtagelse af gæster, mødelokaler, fri kaffe og the til arbejdsdagen, frokostordning og rengøring. Det er praktiske foranstaltninger som disse, der letter arbejdsdagen for den enkelte og gør, at virksomhederne i kontorfællesskabet kun skal koncentrere sig om sin egen forretning. De forskellige services er altså udvalgt for at komme den enkelte virksomhed til gode.

NIVOU forsøger med deres full-service koncept at tale sig ind i et stadigt stigende behov for mere tid hos den enkelte forbruger. Flere forbrugerundersøgelser viser de seneste år, at danskerne er på udkig efter flere komfortable løsninger, der kan spare tid, så vi netop kan bruge tiden på det, vi gør bedst. Tendensen ses blandt andet i det stigende forbrug af måltidskasser og takeaway – lette løsninger, der giver den enkelte mere tid. Hos kontorfællesskabet i Aarhus vil, man gerne giver virksomhederne følelsen af mere tid – derfor satser man på komfortable løsninger og høje standarder for komfort og funktionalitet.

Hvad betyder full-service?

Full service konceptet stammer fra hotelbranchen, hvor man udbyder en rækkes lignende services. Hos NIVOU har man dog bevidst valgt at kalde sig et kontorfællesskab fremfor kontorhotel. Det skyldes, at man hos kontorfællesskabet i Aarhus tillægger stor værdi til både det sociale og faglige fællesskab, der rækker ud over den enkelte virksomhed og de omkringliggende services i dagligdagen. Derfor har man blandt andet valgt at tilbyde fælles frokost, for at give virksomhederne et samlingspunkt, hvor de forskellige brancher kan mødes på kryds og tværs. Kantinen er derudover også knudepunkt for diverse faglige events og talks samt sociale events som fredagsbar.

De seneste 5 år er markedet for kontorfællesskaber i Danmark tredoblet. Det tyder på, at kontorfællesskaberne har formået at opfylde et stigende behov hos den enkelte virksomhed. Med flere om buddet er konkurrencen dog også høj, og vigtigheden af at finde sin egen niche er dermed altafgørende. Hos NIVOU kontorfællesskab i Aarhus er man overbevist om, at et fokus på komfort og kvalitet uden at negligere det kollegiale sammenhold er vejen frem. Prioriteringen af det kollegiale sammenhold kan gavne og underbygge de enkelte virksomheders faglige kompetencer og netværk ligeså vel som det er et socialt pusterum i dagligdagen, mener NIVOU.

Hos NIVOU har man valgt at gå en mere service-orienteret vej, idéen bag er dog klar. Man ønsker at forene det faglige og sociale og dermed skabe balance mellem work, life & people, som udgør virksomhedens statement. Visionen hos den aarhusianske virksomhed er at skabe en arbejdsplads, hvor virksomhederne har lyst til at bruge deres tid.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *