leje af stillads

Stilladser er nødvendige, når der er brug for renovering i højderne. De rette renoveringsforhold er nødvendige, hvis arbejderne skal kunne udføre deres arbejde ordentligt. I forbindelse med renovering af facader skal der være stilladser til stede, da det er de færreste bygninger som er lave, og her giver det mening at kigge på stillads udlejning.

Selvom alle stilladser har samme funktion, så kan det variere hvilken type stillads, du har behov for. Der findes f.eks. både murebukkestillads, skorstensstillads, bukkestillads, rullestilladser og meget mere. Find ud af hvilket stillads du har behov for med en stillads udlejning, så renoveringen kan begynde.

Leje stillads eller eje?

Det er meget forskelligt om renoveringsfirmaer medbringer deres egne stilladser eller lejer stilladser til renoveringsperioden. I mange tilfælde kan det bedst svare sig at leje stilladser, da det kan variere hvilken type stillads du har behov for afhængig af arbejdsopgave. Du kan nøjes med at leje stilladser i en given periode, og derefter leje en anden type stillads til den næste arbejdsopgave.

For små virksomheder kan det bedst svare sig med leje af stilladser hos en stillads udlejning, imens det for større virksomheder godt kan svare sig at købe. Det skyldes at store firmaer typisk har flere arbejdsopgaver og dermed en større udveksling i hvad de skal lave af arbejdsopgaver.

Overhold reglerne

Inden du påbegynder facaderenoveringen på kontorbygningen, er det vigtigt at stilladset overholder de strenge regler der er omkring opstilling af dette. Stilladset skal f.eks. være placeret på fast underlag, der skal være en bremsemekanisme for sikkerhedens skyld og arbejderne skal have en bestemt uddannelse for at må arbejde på et stillads. Du kan altid læse alle reglerne igennem hos Arbejdstilsynet.

Det økonomiske aspekt

Det er altid en god ide at du undersøger hvad det koster at leje stilladser. Alle firmaer oplyser dig hvad prisen er for leje pr. dag. Du skal være opmærksom på, at der kan være forskel på, hvad prislejet er, afhængig af hvilken type stillads du er ude efter. Leje af stillads afhænger af behov, så det er vigtigt du finder ud af hvad der kan svare sig.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *