lås til kontor

At holde din arbejdsplads sikker kan nogle gange være en besværlig opgave, derfor så vi har samlet en liste med de 5 bedste tips og løsninger, fra låsesmed.dk for at øge sikkerheden på dit kontor.

1. Opbevar vigtige papirer og kontanter i et sikkerhedsskab

Det lyder nemt, køb et pengeskab og så er det styr på det med sikkerheden. Faktum er dog at et pengeskab eller et sikkerhedsskab er en god løsning til de helt små ting, men aldrig er nok i sig selv. De sker nemlig ofte at de mest sikre pengeskabe, brækkes op af indbrudstyve, hvis øvrig sikkerhed i bygningen er svækket.

2. Mærk og overvåg alt kontorudstyr

Hold nøje øje med alt dit kontorudstyr, bærer det dit firmalogo eller en unik lageridentifikator. Disse ID-etiketter kan fungere som vigtige værktøjer til at øge kontorsikkerheden. Danne en kort liste over dine ejendele og gør det nemt at holde styr på det vigtigste inventar, det gør det også nemmere at få fuld dækning fra forsikringsselskabet hvis uheldet alligevel sker.

3. Installer overvågning

Overvågning er et af de mest effektive værktøjer for at øge sikkerheden på kontoret. De virker som en øjeblikkelig visuel afskrækkelse over for potentielle indbrudstyve, og overvågningen registrerer enhver og al unormal aktivitet. Sørg for, at du får den nyeste standard af overvågning, monteret af en elektriker, som f.eks. Københavns Elektriker som er ekspert i TVO (TV-overvågning), og glem ikke at dække mindre oplagte områder som, garager eller korridorer uden for kontoret.

4. Sikre lokalerne med et alarmsystem

Ligesom overvågning er alarmer visuelt fremtrædende og har derfor den merværdi, at de modvirker kriminel aktivitet på din virksomheds område. Et alarmsystems hovedfunktion er naturligvis at underrette myndighederne eller et privat vagtfirma efter eget valg, som så kan håndtere situationen hurtigt og professionelt, hvis der sker et forsøg på indbrud.

5. Investere i et avanceret og sikkert adgangskontrolsystem

Som indehaver af et kontor er det en gode idé at investere i adgangskontrol som er et selvbetjeningssystem, der hjælper dig med at styre alt passage og holder styr på alt, hvad der kommer og går på din virksomheds område. Låsesmed.dk og deres låsesmed Hellerup, kan hjælpe med montering af både mekaniske og elektroniske adgangskontrolsystemet i hele Region hovedstaden.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *