kontor hjemme

Annonce

Det kan være svært at balancere privatliv og arbejde, når du arbejder hjemmefra. Det handler i høj grad om at strukturere hverdagen, hvis du vil have det til at hænge sammen. Heldigvis er der flere måder, hvorpå du kan forbedre balancegangen mellem arbejde og fritid og øge effektiviteten, når du arbejder derhjemme.

Bliv en del af et kontorfællesskab

Det er ikke alle, der er lige vilde med at arbejde hjemmefra. Hvis du ikke synes, at du kan arbejde igennem derhjemme, så kan du gøre som så mange andre og leje et kontorlokale.

Hvorfor blive en del af et kontorfællesskab?

  • Du får lettere ved at være effektiv, fordi der ikke er noget, der kan distrahere dig.
  • Du har en ”arbejdsplads” at møde op på.
  • Du kan efterlade arbejdet på kontoret, fremfor at have det derhjemme og derved have sværere ved at holde rigtigt fri.

Der er mange, der foretrækker kontorfællesskaber, fordi det at blive en del af noget socialt kan gavne dit humør og din lyst til at arbejde produktivt.

Lav en arbejdsplan

Uanset om du arbejder hjemmefra få gange om måneden eller flere gange ugentligt, så er det afgørende, at du sætter dig ned og laver en arbejdsplan. Hvornår står du op og påbegynder arbejdet, og hvornår lukker og slukker du? Det giver dig en klar plan for, hvornår og hvor meget du skal arbejde, og du vil have nemmere ved at lægge arbejdet fra dig, når du har fri.

Hold børnene aktiveret, imens du arbejder

Du kender formegentlig alt til, hvor svært det kan være at holde koncentrationen ved lige, når du arbejder hjemmefra – særligt hvis dine børn er hjemme. Du kan med fordel sende børnene udenfor, så du kan få ro til at fokusere på arbejdet. Husk nogle gode jakker til børn, så de ikke fryser, imens de leger udenfor.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *