Når du søger om at blive prøveløsladt, er du ikke sikker på at blive det. Derfor kan det ikke udelukkes, at du får brug for hjælp fra en advokat. Hvis du beslutter dig for at klage over afgørelsen, vil det nemlig betyde, at sagen skal for retten.

I et sådant tilfælde er det ikke et krav, men det kan være en klar fordel at have en god prøveløsladelse advokat. Det vil nemlig betyde, at der er bedre forudsætninger for, at sagen falder ud til din fordel. Netop derfor bør du ikke tøve med at alliere dig med en dygtig advokat til dette.

Hvordan vælger jeg den rette advokat?

Når du skal hyre en advokat, der skal hjælpe dig med at blive prøveløsladt, er det en fordel at vælge en advokat med stor erfaring. Hvis han eller hun har erfaring med lignende sager, er der større chance for, at sagen får et positivt udfald.

Derfor anbefales det at vælge en advokat, som har ført mange af disse sager med succes. Dem er der en del af, hvorfor det ikke bør være et problem at finde en dygtig advokat. Derfor skal du naturligvis heller ikke tøve med det.

Hvornår kan jeg blive prøveløsladt?

Afsoner du en straf, der er længere end 60 dage, har du krav på at blive prøveløsladt efter to tredjedel af tiden er gået. Dog er der en række kriterier, man skal leve op til, hvis man skal have godkendt sin ansøgning.

Blandt andet skal du være villig til at overholde en række fastsatte vilkår i forbindelse med din løsladelse. Desuden skal du også kunne bevise, at du har passende ophold og arbejde eller andet underhold. Hertil må der heller ikke være en risiko for, at du begår ny kriminalitet.

Kan jeg blive prøveløsladt før?

I sjældne tilfælde er det muligt at blive løsladt allerede, når man har afsonet halvdelen af sin straf. Det er dog ganske sjældent, at det sker, hvorfor de færreste bliver løsladt så tidligt. Langt de fleste kommer til at sidde minimum to tredjedele af deres straf, før de løslades.

En god advokat kan dog hjælpe dig med at forberede din sag og ansøgning, hvis du vil forsøge at søge om prøveløsladelse, når du har afsonet halvdelen af din straf. Det er dog vigtigt at slå fast, at der bestemt ikke er nogen garanti for, at det kommer til at lykkes.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *