Har man mange interne møder i en virksomhed, kan det koste rigtig meget tid. Derfor anbefales det at forsøge at minimere antallet af møder.

Det er et mål, der kan opnås på flere måder, men IT-systemer er som regel den bedste løsning. F.eks. kan man eliminere mange møder, såfremt man implementerer et system til bedre ressourcestyring.

I mange tilfælde handler interne møder om allokering af ressourcer til bestemte projekter eller formål. Kan alt dette klares i et IT-system, er der ingen grund til at have disse møder.

Unødige møder kan være en stor omkostning

Det er ikke uden grund, at det er en god idé at arbejde med at minimere antallet af interne møder i en virksomhed. Unødige møder kan nemlig føre store omkostninger med sig.

Det skyldes, at den tid, der bliver brugt på at sidde i et mødelokale, kunne have været brugt bedre. I stedet kunne du og dine ansatte have brugt tid på at udføre produktivt arbejde.

Er du træt af, at der bliver brugt for meget tid på unødige møder i din virksomhed, kan ressourcestyring fra Projectum vise sig at være løsningen. Her får du nemlig et system, der sikrer, at ressourcestyringen bliver nemmere at håndtere.

Ikke alle møder er spild af tid

Det er naturligvis vigtigt at nævne, at det ikke er alle møder, der er spild af tid. Det vil sige, at det ikke bør være et mål at fjerne alle møder.

Står man med et konkret problem eller projekt, der skal løses, kan et møde med de rette personer være en god idé. I fællesskab kan man tale om mulige løsninger, hvilket kan føre til gode resultater.

Møder, der blot handler om at allokere ressourcer eller følge op på resultater, er dog ikke altid være at holde. I de fleste tilfælde vil det kunne løses med de rette IT-systemer eller blot en e-mail.

Ressourcestyring bør være en prioritet i alle virksomheder

Driver man en virksomhed med ansatte, bør ressourcestyring være i fokus. Det er vigtigt, at man sikrer, at de ansattes tid bliver udnyttes bedst muligt.

Det er især tilfældet, hvis man driver en virksomhed med mange ansatte. Har man ikke fokus på at udnytte deres tid, kan det koste mange penge i spildt potentiale, der kunne have været udnyttet bedre.

Derfor bør der heller ikke herske tvivl om, at et system til ressourcestyring er en glimrende investering. I mange tilfælde er det faktisk en investering, der kommer mange gange igen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *