Arbejder du på kontor til dagligt? I så fald vil du sikkert gerne sikre, at dine negle er pæne, så du tager dig bedst muligt ud, når du befinder dig på kontoret.

Hvis du har et ønske om dette, bør du ikke holde dig til almindelig neglelak. Det kan være pænt, men det holder ofte ikke lang tid, hvorfor der er andre løsning, der er bedre.

Vil du være sikker på, at dine negle ikke blot er pæne, men også, at de bliver ved med det, så få akrylnegle lavet.

Akrylnegle kan holde i lang tid

En af de klare fordele ved akrylnegle er, at de kan holde i lang tid, hvis de er lavet korrekt. Vil du være sikker på, at dine negle ikke skal laves hele tiden, er det der for en god løsning.

Det er svært at give et konkret svar på, hvor lang tid, de kan holde, da det afhænger af, hvordan de bliver behandlet. Er de lavet ordentligt, kan de dog holde i op mod en måned.

Hvis du gerne vil have, at de altid er pæne at se på, skal du forvente, at dine negle skal laves hver anden eller tredje uge. Det er dog stadig en længere holdbarhed end almindelig neglelak.

Man kan selv lave dem

Rigtig mange tror, at man er tvunget til at lægge vejen forbi en neglesalon, hvis man vil have lavet akrylnegle. Sådan forholder det sig dog ikke.

Hvis du har mod på det, kan du sagtens lave akrylnegle selv. For at kunne det, er der dog behov for at købe udstyr til det, hvilket heldigvis kan købes til fornuftige priser.

Er du villig til at lære at lave dine negle selv, vil der være flere fordele ved det. Først og fremmest kan du lave dine negle, når du har lyst, men derudover er der også penge at spare.

Mange muligheder i forhold til udseendet

En fordel ved akrylnegle er, at du selv kan bestemme, hvordan de skal se ud. Hvis du selv laver dem, har du endda endnu flere muligheder at. vælge mellem.

Hvis du arbejder på et kontor til dagligt, skal du dog overveje, om der er en dresscode, du skal leve op til. Er det tilfældet, vil det sandsynligvis være en god idé at holde dig til neutrale farver.

Er der ikke en dresscode, der skal tages højde for, har du naturligvis friheden til at vælge de farver og designs, som du bedst kan lide at bruge til dine negle.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *