Hvis du driver din egen virksomhed med ansatte, er det vigtigt, at du har et godt overblik over, hvordan de bruger deres tid.

I og med, at du betaler en løn til dine ansatte for, at de skal udføre et stykke arbejde for dig, skal du naturligvis sikre, at du får, hvad du betaler for.

Der er op til flere måder, hvorpå du kan holde øje med dette, men at gøre brug af et online system til timeregistrering er en både nem og effektiv løsning, som mange vælger at benytte sig af.

Vigtigt at have overblik over ansattes timeforbrug

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du har et godt overblik over dine ansattes timeforbrug. Har du ikke det, kan du ikke sikre, at de er effektiv, når de er på arbejde.

Hvis du endnu ikke har et system, der gør, at du kan holde øje med dette, er det på tide at få gjort noget ved det.

Har du et godt overblik over, om dine ansatte arbejder effektivt eller ej, vil du også kunne optimere på de punkter, hvor der er behov for at blive optimeret.

Kan øge indtjeningen i din virksomhed

Det handler dog ikke blot om, at det er en god måde at sikre, at dine ansatte er effektive. Det handler i lige så høj grad om, at et system til tidsregistrering kan øge indtjeningen i din forretning.

Hvis dine ansatte har et sted, hvor de kan notere deres timeforbrug, kan du vide dig sikker på, at dine kunder bliver faktureret korrekt.

Har man ikke et godt overblik over, hvor mange timer, der er blevet brugt på en given opgave, kan man ende med at gætte. Gætter man forkert, vil det betyde, at man ikke får faktureret det rette beløb.

Dine ansatte vil også værdsætte det

Det er også værd at nævne, at dine ansatte vil sætte pris på det. Hvis du har et krav om, at de noterer deres timeforbrug, ser de selvfølgelig gerne, at du gør det nemt for dem.

Hvis det i dag er noget, der foregår på lavpraktisk vis via timesedler, Excel-ark e.l., er det på tide at lave om på dette.

Hvad du i stedet bør gøre, er et implementere et system, der både kan betjenes via en PC og app. Dermed kan dine ansatte nemt registrere deres timeforbrug – også selvom de er på farten.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *