Produkterne fra Microsoft Office er uundværlige i mange sammenhænge. De skal bruges både i hverdagen og på arbejde. På arbejde er det ofte et krav, at man har godt styr på Office-pakken, så man nemt kan skabe dokumenter og flotte præsentationer. De forskellige produkter i pakken er meget forskellige, og det er derfor vigtigt, at man lærer at bruge dem, så man ved, hvordan de fungerer.

Microsoft Word

Word er et genialt produkt, som kan bruges til mange forskellige ting. Det kan blandt andet bruges til at skrive opgaver i og til at lave et overskueligt dokument. Man skal derfor bruge Word i mange sammenhænge i erhvervslivet, og det er derfor vigtigt at have godt styr på dette program.

Word er et program, der er beregnet til at skrive i, og man kan derfor lave mange flotte layouts, hvor man f.eks. kan være kreativ med overskriften og med farve. Derudover kan man også tilføje billeder til sit dokument, så man dermed kan illustrere det skrevne.

Word er derudover et super godt program til formidling. Med de mange funktioner kan man gøre sin tekst overskuelig, og man kan sikre, at man rammer sin målgruppe bedst muligt

PowerPoint

Microsoft Office har derudover også det smarte præsentationsprogram PowerPoint. I dette program kan man virkeligt lege med de visuelle udtryk. Dette er derfor et utroligt godt program til erhvervslivet, da man her ofte enten skal fremstille eller lytte på præsentationer. For at en præsentation er god og virker bedst muligt, bliver den også nødt til at være interessant. Man kan blandt andet gøre præsentationen mere interessant med en flot PowerPoint.

Forskellige farver stimulerer humøret forskelligt, og dette giver derfor god mening at implementere i sin præsentation, så man sikrer, at den virker bedst muligt. PowerPoint har derudover også mange layoutforslag, og man behøver derfor ikke selv at gøre alt det kreative arbejde. Det er derfor utroligt nemt at lave en flot præsentation, som vil imponere dine chefer og dine kunder. Det handler om at lave flotte produkter, da man på den måde udstråler seriøsitet, og at man har gjort sig umage. 

Excel

Excel er et tredje af de smarte programmer i Microsoft Office-pakken. Dette produkt er skabt til at regne i, og det er derfor brugbart i mange jobs. Man kan udregne alt, hvad man drømmer om, og derudover kan man opstille interaktive ark, så man kun behøver at indtaste ét tal, og så udregner programmet selv det hele. Excel er derfor et fast program på utroligt mange arbejdspladser.

Programmet kan derudover også bruges til at opstille årsregnskaber, da det giver et stort overblik, og derudover gør det muligt at udregne, hvilke punkter man skal forbedre. Da Excel er utroligt vigtigt, bruges det også på mange skole for, at eleverne bliver mere trygge med at arbejde i det. Microsoft Office udbyder derfor nogle af de bedste programmer til både skole og erhvervslivet. Det er derudover også smart, når alle på arbejdet laver deres opgaver i det samme program, da dette sikrer, at man nemt kan sende dem indbyrdes og hjælpe hinanden.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *