teambuilding

Vil i gerne skabe et bedre sammenhold i jeres team, men er usikre på hvordan i skal gøre det, kan det være en rigtig god idé, at se nærmere på teambuilding. Teambuilding er oplagt til at styrke eller forbedre det sociale miljø på kontoret, og der findes en lang række forskellige aktiviteter og arrangementer, som rammer interessen og stemningen i hvilket som helst team.

Sjove teambuilding aktiviteter

Der findes virkelig mange teambuilding aktiviteter at vælge mellem, og det kan til tider faktisk være svært at vælge mellem dem. Vores to typer af favorit teambuilding er gastronomisk teambuilding og aktiv teambuilding. Ved at komme ud på for eksempelvis et madlavningskursus, kommer i ud i fantastiske rammer, hvor der både er rig mulighed for at tale sammen, men også at have en fælles opgave, som alle kollegaerne kan være med til. Fordelen med at for eksempel tage på en kokkeskole sammen, er, at i ud over at lave teambuilding, laver jeres egen mad, som i efterfølgende kan nyde sammen. Det kan gøre det lidt nemmere at få budgettet til at hænge sammen, hvis i er ude efter billig teambuilding. Man kan med fordel indføre et konkurrenceelement i gastronomisk teambuilding, hvis teamet synes lidt venskabelig konkurrence er sjovt!

Hvis i er et team som har svært ved at sidde stille, kan i med fordel kigge på mere aktiv teambuilding, hvor i eksempelvis tager ud og sejler kano, eller prøver en form for opgavebaseret orienteringsløb. Ved at være aktive sammen, får i skabt nogle fælles oplever som sætter sig godt fast i hukommelsen. At tage ud i naturen og bevæge sig, er langt fra de fleste teams hverdag, hvorfor dette er mange teams favorit aktivitet til en teamdag.

Det praktiske

Når i planlægger en teamdag eller et firmaarrangement, er der rigtigt mange praktiske overvejelser som i skal igennem. Husk at sikre, at i har styr på jeres tidsplaner, information til deltagere omkring udstyr og transport, mad og en plan B hvis vejret ikke er med jer!

Sjov optakt til en teamdag, kick-off eller julefrokost.

Det kan være en rigtig god idé, at hjælpe jeres deltagere med at komme i stemning til jeres kommende arrangement, ved at lave en god optakt. På den måde, får man også forlænget medarbejderplejeelementet, og alle de fordele der kan høstes der. Vores favorit optakt til et arrangement, er et spil Knowie, som er et helt nyt online spil for virksomheder. Knowie er et fantastisk sjovt og moderne teambuilding spil, som kombinerer en personlig quiz, med fem forskellige spil typer. I løbet af et spil, vil i komme til at lære hinanden godt at kende, og i vil opleve, at jeres arrangement kommer hurtigt fra start, da deltagerne er godt varmet op. Knowie er den perfekte erstatning for klassiske iceabreaker øvelser.

Positive effekter af teambuilding

Ved at prioritere teambuilding kan i opnå en række positive fordele. Ifølge vores erfaring, har teambuilding en positiv indflydelse på kommunikation, samarbejde, bedre forståelse for hinanden og det hjælper deltagerne med at lære hinanden at kende.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *